Rennova verzorgt het complete pakket. Met een team van specialisten ontzorgen wij u van A tot Z en verzorgen wij kwaliteit.

 

Rennova is actief in verschillende sectoren zoals:

  • Agrarisch: alles ten behoeve van renovatie van uw stal. Wij zijn zeer sterk in dak- en gevel renovatie. Wij kunnen u het complete pakket verzorgen van asbest saneren tot aanpassing van de nok. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor losse producten zoals, betonelementen, golfplaten, lichtplaten, rundveeroosters, sandwichpanelen, wandwand enz.
  • Utiliteitsbouw: wij verzorgen het gehele pakket van dak- en wand beplating, zowel voor nieuwbouw als renovatie.
  • Woningbouw: van het vervangen van kozijnen tot complete woningrenovatie voor particulieren. Voor bedrijven realiseren wij winkel- en/of bedrijfsruimteaanpassingen. Samen met u (en eventueel de architect) zoeken wij naar de beste oplossingen die een optimale prijs/kwaliteit verhouding opleveren. Rennova begeleidt u desgewenst in het gehele traject van ontwerp, vergunning t/m oplevering.

 

De juiste informatie verstrekken, belangen verbinden en een boodschap goed tot zijn recht laten komen. Dit is de uitdaging!


In mijn dagelijks leven moet er veel gepland worden en heb ik met strakke planningen te maken. Het is dan ook telkens weer de kunst om met de mensen waarmee je samenwerkt deze deadlines te halen. Als de klant daar vervolgens ook nog beter van wordt geeft dat de ultieme voldoening in mijn werk!